Miért hasznos a műköröm?

KörömápolásMert a természet által kapott körmök hibái könnyedén korrigálhatóak, és  segítségével változtathatunk  a köröm formáján és hosszán, még kecsesebbé és s ápolttá tehetjük  körmünket. Készítésének többféle módja létezik, de fontos szempont,hogy egyéniségünkhöz, illetve kézalkatunkhoz válasszuk ki a megfelelő megoldást.

A műköröm előnyei:

Viselőjét leszoktatja a körömrágásról, a körömbőr tépkedéséről. Esztétikus, mert a beszakadt, puha, lágy körmök is csodásak lesznek és kíméli az ujjbegyet. Tévhit, hogy műkörömmel nem lehet semmit csinálni. Mindent ugyanúgy el lehet vele végezni, mint a saját körömmel, ugyanakkor sokkal praktikusabb, mert nem töredezik, nem kopik.A színes porcelánok, csillámok, swarovski kövek, tört kagyló és sok más díszítő anyag használata teszi lehetővé, hogy még csodálatosabbá, egyedibbé varázsoljam körmeidet. 

Gél-Lac/ShellacKörömápolás

Unod a folyamatos otthoni lakkozást?

Hányszor vártál türelmesen, hogy a körömlakk megszáradjon anélkül, hogy elmaszatolódna, karcolódna vagy be/lenyomatok jelennének meg rajta az első órában?  

Repedezik a körömágyad, töredeznek körmeid?

Gyorsan lepattog a körömlakk, szégyelled a kezedet?

Nem kedveled a műkörmöt, de tartósan ápolt kezeket szeretnél?

Megoldás a Gel-lac tartós lakkozás!

Szeretném bemutatni a Gel-Lac-ot, egy új forradalmi újítást a szépségiparban mely már jó ideje a szalonunkban is elérhető a professzionális Crystal Nails márka színeiben.

Gel-Lac egy teljesen új technológia, olyan egyszerű, mint a lakkozás, viszont a zselékhez hasonló tartósságú (kb.3 hét). Az anyag lényege, hogy lakk-tartalma miatt lágyan, finoman terül, zselé tartalma miatt viszont 2-3 perc kötés után teljesen kemény; a vendégnek nem kell rá  úgy vigyáznia mint a lakkra.

A Gel-Lac-ot azok is nagyon szeretik, akik eddig csak azért hordtak műkörmöt, mert szerették volna, hogy mindig ápolt legyen a kezük, de nem volt más lehetőségük, azok is, akiknek nem volt türelmük a műkörömhöz (a Gel-Lac gyorsabb eljárás), és azok is , akik soha nem hordtak volna műkörmöt. Nincs megvastagodás, nincs magas C ív, az elegáns természetes köröm kinézetét kelti, mégis tartósan szép, és persze erősebb tartása van a körömnek a zselé tartalom miatt, mint a hagyományos lakkokkal.

A Gel-Lac-ot lábkörmökre is kiválóan lehet alkalmazni! A hagyományos zselés körmöktől eltérően, szintén lakkhatású, gyönyörű, tartós és kényelmes viselet, hiszen vékonyabb a felület, nem nyomja a zárt cipő sem!

Így mindig friss, tökéletes díszítést viselhetünk kezünkön, lábunkon!!!Nincs többé lepattogzó körömlakk,vagy gyenge töredező köröm.

2-3 perc alatt tökéletes száradás. Használható saját köröm megerősitésére: a köröm előkészitése után lakkozó módon felkenünk egy speciális alapzselét, lámpázzuk, majd egy, vagy két rétegben a szines Gel-Lac-ot, végül fényzselét.

Az eredmény csillogó tükörfényes felület.

Segít hosszura növeszteni a természetes körmöt.

Akár 10-14 napig tökéletesen "lakkozottak" a körmeink.

Lábon 4-5 hét!

A Gel-Lac bármikor oldással eltávolítható.

Használható műköröm bevonására, ha meguntuk, változtatni szeretnénk a szinét, ez bármikor lehetséges, akár hetente, de természetesen kitart a következő alkalomig.Ugyanúgy díszíthető strasszokka porci virágokkal mint a műköröm.

A Gel-Lac fantasztikus szín választékban kapható és természetesen a francia lakkozás is megvalósítható vele.

Akiknek ajánlom:

Aki nem szereti a műkörmöt, viszont ápolt igényes körmöt szeretne, de nem akar lakkozással 1-2 naponta bíbelődni. Előnye még, hogy mivel keményebb az anyag, mint a körömlakk így tartást ad a körmöknek, megakadályozva a letörést, beszakadást.

A Shellac egy egyedülálló fejlesztés és utánozhatatlan minőségű hipoallergén UV zselélakk, mely egyesíti a körömlakkozást egyszerűségét az UV zselé tartósságával, leoldható formában!

Igen! Nincs reszelés!

Reszelés nélkül leoldó batyuban max: 10 perc alatt távolítjuk el a Shellac-ot.

Shellac használata kéz és láb körmeire egyaránt vagy akár műkörömre is.

Használatával kagylóhéj keménységű, csodálatosan fényes és hihetetlen tartós körmöket kapunk akár 14 napig!

Layering rétegezési technikával az önállóan kifejlesztett színekből új színeket hozhatunk létre.

Manikűr:

KörömápolásA Manikűr feladata  a természetes körmök ápolása, az elhalt, sérült hámréteg eltávolítása illetve a bőr természetes ph értékének megőrzése, visszaadása.

Kezeink ápoltsága a legfeltűnőbb, melyet mindenki észrevesz, járjunk bárhol, bármikor. Ezért hajunk és öltözködésünk mellett kezeinkre is oda kell figyelnünk. Bár divat a műköröm, sokan nem szeretik, és némely munkakörben nem javallott. Ebben az esetben a hagyományos manikűr a legmegfelelőbb választás.

A manikűröztetés ma már nem csak a Hölgyek kiváltsága, hiszen egyre több Férfi veszi igénybe e szolgáltatást. A XXI. században a munkahelyen elengedhetetlen az igényes megjelenés mindenki számára.

Japán manikűr:Körömápolás

Régen a Japán manikűr csak a japán arisztokrácia kiváltsága volt .Visszaadja a körmök természet-adta szépségét és fényét, elősegíti az egészséges körömnövekedést. Hatására természetes körmeink briliáns komfortérzetet nyújtanak mindennapi életünkhöz. A méhviasztól erősödik a köröm, a kezeléstől élénkül a köröm színe (kezelésenként egyre jobban), fénye pedig rendkívül tartós (nem kopik, mert az anyag a körömlemezbe beépül). A hatóanyagok mindenféle vegyi anyagtól mentesek!


Hatóanyagok:

-Méhviasz paszta (félszáraz krém) – gyógyhatású anyag, ami a bőr, illetve a köröm életerejének fokozására, kozmetikai hibák kiküszöbölésére és az öregedési folyamatok késleltetésére szolgálnak. Az élő és az élettelen természetben egyaránt megtalálhatóak.

A japán manikűr egyik legfontosabb hatóanyaga a méhviasz, amit a japán manikűrön túl elsősorban nappali- és bőrtápláló krémekben alkalmaznak még.

- Talkum púder – a méhviasz hatóanyagot zárja a körömbe, továbbá a köröm védelmét és fényesítését hivatott ellátni.

Kinek javasolt a japán manikűr?

●  műköröm eltávolítása után,

●  gyenge töredezett körmök esetén,

●  akiknek nehezen vagy egyáltalán nem nő meg a kezükön a köröm,

●  berepedezik,hártyásan elválnak a körömlemezek egymástól

●  és azoknak akik nem szeretnek körömlakkot viselni, mégis csodaszépen csillogó, ápolt körmökre vágynak.

Parafinos kézápolás:

KörömápolásA kéz bőre, a körmök állapota árulkodik legjobban viselője igényességéről, nőiességéről.

A korunk elsőként a kezünkön látszik meg,  a megoldás a kézbőr óvása a külső behatásoktól, és az időben elkezdett  megfelelő kézápolás!A testen a kéz bőre van a legtöbb ártalomnak kitéve.Télen a hideg, a szél hatására kiszárad a kézfej, bereped a körömbőr, érdessé-durvává válik az ujjbegy. Tovább ront a helyzeten a mosogatás, a vegyszerek, a gyakori kézmosás, a kertészkedés.Mindenki siet, így a szépségápolásban is egyre fontosabb a gyorsaság.A legfeltűnőbb és leghatásosabb eredményt a paraffinos kezelés során érhetjük el.


A paraffint a gyógyászat évek óta a fizikoterápiás kezelések között alkalmazza. A kezelés lényege hogy a meleg, lezárt felület elősegíti a vitaminos krémek mélyebb felszívódását, a bőr belülről való épülését. Ápoló és hidratáló hatása mellett megelőzi a kéz öregedésének árulkodó jeleit. A kezelés eredménye hosszantartó komfortérzetet biztosít.

A paraffinos kezelés hatására a száraz, durva és repedezett bőr újra puha, bársonyos, rugalmas lesz.

A paraffin kezelés hatásai:

 • Fokozza a vérkeringést
 • Erősíti a kötőszöveteket
 • A bőr simábbá, rugalmasabbá válik
 • Megelőzi a kéz öregedesénék jeleit
 • Nem csak a bőrt ápolja, hanem az ízületekre és a csontokra is jótékonyan hat.

A paraffinos kezelés  felfrissíti, puhává varázsolja, vitaminokban gazdaggá teszi kézbőrünket.

Téli időjárásnál javasolt a zsírosabb, magasabb olaj tartalmú, úgynevezett ultrahidratáló kézkrémek és körömolajok alkalmazása, melyek erőteljesen ápolják, és puhítják a kiszáradt felületet.

A paraffinos kézápolást kúraszerűen kell alkalmazni, attól függően, hogy mennyire van kiszáradva a kéz bőre. Általánosságban elmondható, hogy az első két héten 2 alkalom, utána ismét két hétig 1 alkalom, majd kéthetente 1 alkalom ajánlott, a megfelelő állapot eléréséhez.

Paraffin kezelés menete:

 • kezelendő testfelület tisztítása, fertőtlenítése, öblítése, szárítása,
 • peeling (hámlasztás): bőrradírozás, mely eltávolítja az elhalt hámsejteket, kitisztítja a pórusokat, melyek így könnyen befogadják a hatóanyagokat,
 • ápolókrém felhordása jóleső masszírozással - csuklóig
 • paraffin hőmérsékletének ellenőrzése: a lágy paraffin hőmérséklete megegyezik egy jó meleg fürdővíz hőmérsékletével, a bőrnek hozzá kell szoknia,
 • kéz belemerítése a paraffinba: röviden, nem áztatva, kb. 2-4 alkalommal,
 • műanyag kesztyű felhúzása,
 • hőtároló frottír kesztyű felhúzása
 • hatásidő: 10-20 perc. Eközben a paraffin kihűl, a krémek felszívódnak, kifejtik jótékony hatásukat -Kesztyűk és paraffin eltávolítása,
 • bőrtípusnak, igénynek megfelelő utókezelő anyag felhordása, bemasszírozása,
 • körmök megtisztítása, olajos anyagmaradványok eltávolítása.