Smink

Esküvői smink:

Az  esküvő napja az egyik legfontosabb momentuma életünknek,ezért úgy gondolom számít a megfelelő előkészítés mivel ezen a napon mindennek tökéletesnek kell lenni .A vőlegény és a menyasszony sokszor már hónapokkal az esemény előtt hatalmas szervezésbe kezd, annak érdekében ,hogy minden megfeleljen az igényeknek.  Nem kivétel ez alól a smink sem , hiszen szoros összhangot alkot a ruhával és a többi kiegészítővel. A menyasszonyi smink szerepe, hogy előtérbe helyezze az arc természetes szépségét, kihangsúlyozva annak finom nőiességét,  némi ünnepélyes csillogással  vegyítve, figyelembe véve a kiválasztott öltözéket mind stílusában ,mind pedig színében és az adott személy karakterét.  A menyasszonyi smink csomagba beletartozik a próbasmink, mely elkészítését mindig ajánljuk , ez  2-3 közösen megbeszélt smink elkészítését jelenti,ebből lehet majd kiválasztani a legszebbet az esküvőre. A sminkelés közben fotók készülnek, azért mert tapasztalataim szerint a látottak később ülepednek és így van lehetőség arra, hogy otthon, nyugodtan átgondolva esetleg  pároddal megbeszélve kiválaszd a neked legjobban tetszőt. Így a siker mindig garantált. Mivel professzionális anyagokkal dolgozom ezért kizárt annak a lehetősége is, hogy a smink elmozduljon.   Igény szerint a vőlegény, az örömanyák, koszorúslányok és a vendégek sminkjét is  nagyon szívesen elkészítjük.  A  vőlegény sminkelése manapság egyre megszokottabb, természetesen ez nem jelent mást, mint egy tökéletesen fedő alapozást annak érdekében, hogy az esetleges bőrhibákat, szem alatti karikát tompítsuk, és némi árnyékolást , mellyel az arc úgy formázható ,hogy a fotózás alkalmával legelőnyösebb oldalát mutathassuk be tekintettel a  fényviszonyokra is.  Így  mindenki a legjobb megjelenését adhatja.

18000.-Ft + kiszállási díj
Az ár a próbasmink árát is tartalmazza

 

Alkalmi sminkSmink

Az esti, alkalmi smink  a nappali sminknél  látványosabb , színvilágában feltűnőbb merészebb,mértéke szorosan összefügg a viselendő ruhával  és az alkalommal is amelyre készül , akár egy meghitt vacsoráról, bálról, színvonalas estélyről vagy csak egy baráti összejövetelről legyen szó. Míg egy nappali smink esetében inkább a természetességre  törekszünk, vagy csak a szemet hangsúlyozzuk vagy csak a szájat, az alkalmi sminknél hangsúlyt kaphat mindkettő,és a nappali lágyabb színeket az élénkebb, teltebb színek váltják fel. Ilyenkor  használhatunk egyéb kiegészítőket is mint például műszempilla illetve csillámok.

5500 Ft.

SminkNappali smink

A nappali sminkben általában  a természetes szépséget vagyunk hivatottak kiemelni. A hangsúlyt inkább a tökéletes alapozásra fektetjük,  hogy minél szebb, hibátlanabb arcbőrt érjünk el .Némileg hangsúlyozzuk a tekintetet de semmiképp sem erős színekkel.  Sok múlik az egyéniségen, hogy milyen a stílusa ,a megjelenése a hétköznapok alkalmával  ennek megfelelően változhatnak a színek,de lényeg  az,hogy minél naturálisabb színekkel még tökéletesebbé varázsoljuk az arcot.  4000 Ft

 

Portfolió, divat sminkSmink

A portfoliókhoz és a divatfotózáshoz elengedhetetlen a profi smink. A fényképeken a megvilágítás es a képfelbontás miatt előtérbe kerülnek legapróbb hibáink is ( karikás szem, fakó bőr, apróbb foltok). A smink lehetőséget nyújt a hibák elfedésére, korrigálására és az előnyeink kiemelésére egyaránt. Ha  smink tökéletes  az  kiemeli a fotót ami a divatszakmában nagyon fontos. Ha szeretnél egy portfólió sorozatot kedvesednek vagy családtagjaidnak, keress  bátran, hogy a fotósorozat gyönyörű emlék maradhasson. 

Ár egyedi igény szerint e-mailben vagy telefonos egyeztetés alapján.
SminkSzalagavató, ballagási smink

A szalagavató, a ballagás fontos esemény az életünkben, amit mindenképpen meg szeretnénk örökíteni.

A megfelelő smink elkészítése fontos, hogy büszkén mutogathassuk családunknak, barátainknak a fényképeket és persze, hogy mi legyünk a legszebbek ezen a fontos napon.

Vállalunk tablófotózásra, gólyabálra, szalagavatóra, ballagásra sminkek készítését. Osztályoknak kedvezményt biztosítunk! Bálok, szilveszteri bulik, egyéb rendezvények, divatbemutatók esetén is vállalunk sminkelést.

Az igények megbeszélése, egyeztetése után adunk részletes árajánlatot. Várjuk jelentkezésed! 

3500 Ft

 

Egyéni sminkoktatásSmink

Nem tudod hogyan sminkeld magad egyszerűen és gyorsan a hétköznapokban?Szoktál sminkelni, de többet szeretnél megtudni arról, hogy mi áll jól neked és milyen anyagokat használj?

Jó helyen jársz, segítek.

Megtanulhatod , hogyan válaszd ki a számodra a megfelelő kozmetikumokat  és persze hogyan használd őket nap mint nap. Tanácsokkal látlak el,hogy a professzionális anyagokon kívül melyek azok a termékek amiket mindenhol megvásárolhatsz,jó minőségűek,mégis elérhető áron kaphatóak. Egy 4 órás tanfolyam alkalmával, amit igény szerint 1 vagy 2 alkalomra is bonthatunk,hogy egyszerre ne vegyen túl sok időt igénybe ,illetve így könnyebben megjegyezhető az a sok hasznos tanács is amit meg tudok osztani veled. A tanfolyam végére egy magabiztosabb, sugárzóbb személyiséggé válsz azzal, hogy megismered mi áll jól neked és mit használj. Barátnőknek kedvezmények! Cégek jelentkezését is várjuk, mert az üzleti világban nagyon fontos a jó megjelenés! 

18000.-Ft

Csillám tetoválás

Art glitter - csillámtetoválás akár 4-7 napig is fent marad, testterülettől és bőrtípustól függően. Víz és izzadtságálló. A csillámok kozmetikai alapanyagokból készülnek. A több száz motívum közül bárki megtalálja a kedvére valót. Divatos és szép viselet menyasszonyoknak, buliba, szilveszterre, farsangra. A gyerekek nagy kedvence is!

1500.-Ft-tól

Gyermek arcfestés 

Nagyon szívesen vállaljuk iskolai, óvodai,és egyéb rendezvényeken a csemeték arcfestését. Manapság nagyon népszerű a gyermekek körében,ha egy-  egy kedvencük bőrébe bújhatnak a smink csodája által. A népes gyermekcsapat létszámától függően állapítjuk meg az árat.

Árajánlatot e-mailben  a kapcsolati űrlap kitöltésével tudunk adni.

Smink